Rulla ner till innehåll

Få mer av din sommarvistelse i Göteborg på Aspenäs Herrgård! Bo bekvämt och naturnära i sagolika miljöer endast 20 minuter från centrala Göteborg!

Välkommen till bords med vacker sjöutsikt och mat lagad med en stor dos kärlek.

I vårt sommarpaket dukar vi upp en härlig sommarbuffé måndag till torsdag, lördag och söndag. På onsdagar och fredagar tänder vi grillen och serverar en grillbuffé. Båda bufférna består av noga utvalda råvaror efter säsong och vårt kök väljer med fördel närproducerat.

Somna sedan gott i våra hemtrevliga rum och vakna upp till en fantastisk frukost.

Hemtrevlig stämning

Endast 20 minuter från centrala Göteborg hittar du Aspenäs Herrgård. Här bor du bekvämt i en naturnära och magisk miljö med sjön Aspen närmsta granne. För oss är det viktigt att du känner dig som hemma under din vistelse på herrgården och alla våra hotellrum är därför designade så att du får den hemtrevliga känslan du förtjänar.

En lång historia av värdskap

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

I paketet ingår

  • Rum
  • Frukost
  • Sommarbuffé
  • Gym
  • Bastu

Nedan har vi samlat sommarens aktiviteter, konserter och festivaler i Göteborg. Under alla dessa datum kan man boka sommarpaketet. Säkra din plats på herrgården redan nu!

Jubileumsfestival för Göteborg 400 år! Hela 70 000 kvadratmeter av festligheter, bland annat konserter, mat och prova på aktiviteter. Datum: 2 – 5 juni. Plats: Frihamnen.

WEST PRIDE 2023! Var med och fira den årliga West Pridefestivalen. Datum 5 – 11 juni. Plats: omkring Göteborg. Den stora paraden tar plats 10 juni med start kl 13.00.

Konsert: The Offspring! Datum: 6 juni. Plats: Liseberg

Konsert: Benjamin Ingrosso! Datum: 10 juni. Plats: Liseberg

Konsert: Metallica! Datum: 16 – 18 juni. Plats: Ullevi

Partille CUP 2023! Datum: 3 – 8 juli. Plats: Heden

Konsert: Coldplay! Datum: 8 – 12 juli. Plats: Ullevi

Botaniska jubileumskalas! Datum: 8 juli. Plats: Botaniska trädgården

Gothia CUP 2023! Datum: 16 – 22 juli. Plats: Heden

Konsert: Moonica Mac! Datum: 26 juli. Plats: Liseberg

Konsert: Veronica Maggio + Miriam Bryant! Datum: 29 juli. Plats: Utomhuskonsert i Slottskogen

Festival: Way Out West! Datum 10 – 12 augusti. Plats: Slottskogen