Rulla ner till innehåll

FIRA IN JULEN MED JULBORD PÅ HERRGÅRDEN

Hos oss kan vi lova ett riktigt fint, klassiskt herrgårdsjulbord med moderna twister och smaker signerat vår köksmästare Lars Nilsson. Njut av inlagt, långkokt, rökt, syltat och omsorgsfullt lagad mat, kryddat med en stor dos julmagi.

KONFERENS OCH JULBORD

Avsluta er konferens med ett julbord. I julbordspaketet ingår: förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika, julbord samt ev. logi.

Konferenspaket med julbord
Från 930 kr person exkl. moms*

Konferenspaket med julbord och logi
Från 2175 kr person exkl. moms* *konferenslokal tillkommer

 

JULBORD MED FAMILJ OCH VÄNNER

Starta kvällen med ett mysigt glöggmingel för att sedan njuta ett dignande julbord ihop med kollegorna, vännerna, chefen, kunderna, nya eller gamla bekanta. Julbordet serveras från och med den 24 november och varje helg fram till julafton.

JULBORD PRIVATPERSONER

  • Torsdagar: 595 kr
  • Fredagar: 695 kr
  • Lördagar 12:00* 595 kr
  • Lördagar: 15:00* & 19:00* 695 kr
  • Söndagar: 13:00 & 17.00 595 kr
  • *Lördagen 17/12 är tiderna 14.00 och 18.00

 

HEMTREVLIG STÄMNING

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö med sjön Aspen närmsta granne. Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan. Här kan du somna med trädens sus och dus utanför fönstret.

EN LÅNG HISTORIA AV VÄRDSKAP

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

BRA ATT VETA

Praktisk information