• Hösten på Aspenäs Herrgård

    Njut av en inspirerande helg
Scroll to Content

Vi har fyllt hösten med färgsprakande helger som erbjuder njutning, träning och avslappnade stunder framför brasan.

Höstens härliga helger

 

10-11 september Prova på Quigong med Susanne Rylander. Vi gör sköna, enkla Qigong rörelser för kropp och själ som sätter igång cirkulationen och löser upp muskelspänningar. Njut av efterföljande övernattning med en trerätters middag komponerad av vår köksmästare Magnus Ericsson.

Från 1107 kr / person - boka på info@aspenasherrgard.com

 

24-25 september Träningshelg med Sara Orrensjö.  Sara bjuder in till en lustfylld och roligt träning där alla kan vara med oavsett nivå och bakgrund. Låt dig inspireras av Saras bakgrund som extremskidåkare och inspirarör som gör din helg oförglömlig. Självklart avslutas dagen med en härlig trerättesmiddag och övernattning i sköna sängar.

Från 1107 kr / person - boka på info@aspenasherrgard.com

 

1-2 oktober Trubadurhelg med Petter Isaksson. Petter underhåller på herrgården under hela helgen. Slappna av med övernattning, trerättersmiddag och lyxig herrgårdsfrukost

Från 1107 kr / person - boka på info@aspenasherrgard.com

 

8-10 oktober Vandringshelg med två övernattningar. Du bjuds på en fantastisk naturupplevelse längs Gotaleden och Goråsspåren tillsammans med vandringsguide, som avslutas med bastu, avslappning och god mat på herrgården.

Från 2279 kr / person - boka på info@aspenasherrgard.com

 

22-23 oktober Vilthelg med fyrarätters middag på det som skog och sjö ger i säsong. Njut av svamp, vilt och årstidernas gröna i en meny specialkomponerad av vår köksmästare Magnus Ericsson, allt i en härlig kombination med övernattning och herrgårdsfrukost.

Från 1497 kr / person - boka här

 

29-30 oktober Trubadurhelg med Petter Isaksson. Petter underhåller på herrgården under hela helgen. Slappna av med övernattning, trerättersmiddag och lyxig herrgårdsfrukost

Från 1107 kr / person - boka på info@aspenasherrgard.com

 

HEMTREVLIG STÄMNING

På Aspenäs Herrgård bor du bekvämt i en rogivande miljö med sjön Aspen närmsta granne. Gemensam nämnare för alla våra hotellrum är den hemtrevliga känslan. Här kan du somna med trädens sus och dus utanför fönstret.

EN LÅNG HISTORIA AV VÄRDSKAP

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

BRA ATT VETA

Bokning

Kontakta receptionen för bokning
Telefon: 0302-63 00 00
Mejl: info@aspenasherrgard.com