Nu har vi laddstolpar till elbilar

2022-09-07

På Aspenäs Herrgård finns det 10st laddstolpar för våra gäster. Vi använder laddboxar från DEFA som är störst i norden på laddlösningar, laddboxarna är anpassade för nordiskt klimat och har en prisbelönt driftsäkerhet.

Genom att använda Pair Recharge kommer våda gäster kunna hitta sin laddplats, påbörja laddning och betala direkt i appen.

 

Aspenäs Herrgård har fått ny VD

2022-03-05

Då vår förre VD Niclas Ingwall valt att gå vidare till nya utmaningar så har Aspenäs Herrgård nu utsett ny VD i Henrik Sköld-Johansson. Henrik kommer närmast från rollen som Regionchef på Air Leap inom flygindustrin men har även många års erfarenhet som VD i hotellbranschen, bla från Scandic Hallandia i Halmstad samt Comfort Hotel Nouveau i Helsingborg.

”Det ska bli fantastiskt att få driva och utveckla Aspenäs Herrgård, en av västsveriges mest anrika hotell och konferensanläggningar. Såklart har vi som hela besöksnäringen haft en svår tid under pandemin, men framtiden ser mycket ljus ut och bokningsflödet av konferenser, privatboende och bröllop ökar för varje dag, säger Henrik Sköld-Johansson”.

9L6A1532bis

HELGKONFERENS PÅ ASPENÄS

2021-10-20

Nyttja hela veckan genom att boka in konferensen eller mötet hos oss på en helg. För er som tycker att den ska spenderas ihop har vi ett alldeles extra helgerbjudande.