Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är värdskapet och kompetensen hos våra medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser för våra gäster.

Bli en del av vår personalstyrka och arbeta med service och upplevelser i en fantastisk miljö. Välkommen att söka jobb hos oss.

Just nu söker vi en Bokningsagent, Kock, Serveringspersonal samt extrapersonal till receptionen. Läs mer om rollerna nedan

 

Restaurangchef till vackra Aspenäs Herrgård strax utanför Göteborg ​

Vi söker nu en Restaurangchef som med stort intresse för mat och dryck ska driva och utveckla herrgårdens ambitioner, höja kunskapsnivån om våra drycker samt ständigt se över, förbättra och utveckla utbudet.

Restaurangupplevelsen och den gastronomiska profilen är en av de främsta anledningarna till att gästerna väljer Aspenäs Herrgård och vårt utbud har en stor andel ekologiska och lokala inslag.  

Följande ingår  i rollen:

- Du får ansvar för ett erfaret team av servitörer och bartenders.

- Utveckla hotellets alla måltider och dryckeskoncept på ett kreativt och inspirerande sätt med attraktiva och varierande menyer/dryckeskombinationer.

- Vara aktiv i och leda den dagliga driften i restaurangen, samt utbilda och utveckla personalen för att kontinuerligt höja kunskapsnivån och hålla engagemanget på en hög nivå

- Arbeta mot gemensamt ställda ekonomiska mål.

- I samråd med VD och Ledningsgruppen skapa en unik miljö och upplevelse med en röd tråd.

Meriterande erfarenheter, kunskaper och färdigheter:

- Har erfarenhet av en ledande position i restaurang med dryckesutveckling, kalkylering och inköp

- Tidigare erfarenhet från hotell och konferens

- Ett stort dryckesintresse, brinner för gastronomi och är driven i ditt yrke

- Är kreativ, har god ledarskapsförmåga och är lösningsorienterad

- Är tydlig, strukturerad och arbetar målinriktat

- Tycker om att coacha, motivera och engagera din personal på ett lyhört och inkluderande sätt

Boende/Flytt

För Dig som idag bor på annan ort erbjuder vi under en övergångsperiod boende på hotellet samt att vi såklart med våra lokala kontakter hjälper till med sökandet av boende.

Vad vi erbjuder dig:

Lockas av kombinationen mellan den lantliga miljön på Herrgården och närheten till Göteborgs breda utbud. Du får skapa en restaurang som ska locka gäster från hela Norden.  Detta är en rolig och utmanande tjänst på en attraktiv arbetsplats som ska tillsättas så snart som möjligt under våren! Du blir anställd av Aspenäs Herrgård AB som ingår i Svenska Möten och Countryside Hotels.

Vid sjön Aspen i Lerums Kommun, ca 20 minuters bilfärd från Göteborgs centrum, ligger Aspenäs Herrgård vackert beläget med utsikt över sjön. Anläggningen har 112 rum, 30 konferenslokaler och restaurang.

Arbetstider:

Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. Som restaurangchef har du goda möjligheter att påverka ditt eget schema men det är viktigt att du är flexibel. Du leder Ditt Team och skapar en trivsam arbetsmiljö.

I tjänsten ingår goda personalförmåner och givetvis finns kollektivavtal.

Tjänsten är heltid och vi tillämpar provanställning.

Rapporterar till:

VD - ingår i ledningsgruppen

Är det just dig vi söker? Skicka då in din ansökan idag, VD henrik.skold-johansson@aspenasherrgard.com

Utbildad kock

På grund av ökad orderingång så stärker vi nu vårt köksteam och söker vi en utbildad kock med minst 2års erfarenhet. Tjänsten är ett  på heltid.

Vi ser gärna att du är kreativ & stresstålig samt inte rädd för att ta egna initiativ. Du tycker det är lika roligt med både varm & kallkök. Att ge suverän service till gäst ser vi som en självklarhet.

Arbetstiden är förlagd till både dag & kvällstid. Helgtjänstgöring förekommer.

Lön enligt överenskommelse.

Vi har kollektivavtal.

Vi är i grund & botten en konferensanläggning men riktar oss även mot privatgästen. Vi serverar frukost, lunch & middag. Bröllop har vi från maj till september.

Är du intresserad av denna tjänst så skicka en skriftlig ansökan till VD Henrik Sköld-Johansson, henrik.skold-johansson@aspenasherrgard.com 

 

Serveringspersonal

Vi behöver förstärka upp vår serveringstyrka. Vi söker dig som har minst 2 års yrkesvana. Har du någon form av specialutbildning på dryck så är det väldigt uppskattat.

Vi ser gärna att du är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare och har ett genuint intresse av mat & dryck.

Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör stor skillnad för gästen. Förutom svenska ser vi gärna att du behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ & kunna ge oförglömlig service.

Arbetstiden är mestadels kvällstid men dagtid förekommer samt helgtjänstgöring.

Vi är en konferensanläggning i grund & botten, men har även privatgäster. Vi har bröllop hos oss från maj - september. Vi serverar frukost, lunch & middag.

Lön enligt överenskommelse.

Vi har kollektivavtal.

Är du intresserad så skicka in din ansökan till VD Henrik Sköld-Johansson, henrik.skold-johansson@aspenasherrgard.com

 

 

Ledig extratjänst i vår reception.

Vi söker dig som vill jobba extra varannan helg, någon kväll i veckan och under några veckor i sommar. Det krävs att du är minst 20 år och jobbat i servicebranschen tidigare.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Ansökan skickas till nina.bjork@aspenasherrgard.com

 

Registeransvar

Aspenäs Herrgård är registeransvarig för den personliga information du lämnar in i din ansökan till oss.

När du ansöker om ett jobb på Aspenäs Herrgård, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella videopresentationer och bilder.

Vi kan dela din ansökan med våra anställda som är inblandade i rekrytering och tredje part som hjälper oss i rekryteringsprocessen, inklusive rekryteringsföretag, leverantörer av tester etc.
Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 6 månader.

Genom att skicka in dina personuppgifter och ansökningar till oss har du:

  • läst, förstått och accepterat ovanstående datapolicy
  • godkänt att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna efter bästa kännedom och förstår att
  • avsiktliga försummelser och felaktiga uttalanden kan leda till att din ansökan avslås eller till din senare uppsägning
  • ger ditt fria samtycke till behandlingen av den inlämnade och senare samlade informationen

 

Jobbansökan

Click or drag a file to this area to upload.