Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är värdskapet och kompetensen hos våra medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser för våra gäster.

Bli en del av vår personalstyrka och arbeta med service och upplevelser i en fantastisk miljö. Välkommen att söka jobb hos oss.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Registeransvar

Aspenäs Herrgård är registeransvarig för den personliga information du lämnar in i din ansökan till oss.

När du ansöker om ett jobb på Aspenäs Herrgård, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella videopresentationer och bilder.

Vi kan dela din ansökan med våra anställda som är inblandade i rekrytering och tredje part som hjälper oss i rekryteringsprocessen, inklusive rekryteringsföretag, leverantörer av tester etc.
Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 6 månader.

Genom att skicka in dina personuppgifter och ansökningar till oss har du:

  • läst, förstått och accepterat ovanstående datapolicy
  • godkänt att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna efter bästa kännedom och förstår att
  • avsiktliga försummelser och felaktiga uttalanden kan leda till att din ansökan avslås eller till din senare uppsägning
  • ger ditt fria samtycke till behandlingen av den inlämnade och senare samlade informationen

Jobbansökan

Click or drag a file to this area to upload.