Restaurang med säsongens smaker

Välkommen till bords

Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och en vacker utsikt över sjön Aspen. Här ryms upp till 180 gäster och här serveras frukost, lunch och supé. 

Vårt kök lagar med stor kärlek maträtter på noga utvalda råvaror efter säsong och väljer med fördel närproducerat. Vi är stolta över att erbjuda måltider lagade på en hög andel ekologiska råvaror. Varmt välkommen till bords!

Boka bord

Boka bord för lunch eller supé på telefon 0302-63 00 00 eller på aspenasherrgard@comwell.se

JULBORD PÅ HERRGÅRDSVIS

Nedräkning pågår till den 5 december då vi slår upp portarna till årets julbord. I år bjuder vi in till ett riktigt fint herrgårdsjulbord med moderna twister och smaker. Slå er ner i vår vackra herrgårdsrestaurang och njut av det bästa från julen. För att skapa trygga avstånd mellan borden har julbordet i år begränsat antal platser, så förboka gärna i god tid.

Veckans menyer

Vårt kök presenterar en ny lunch- och supémeny varje vecka och till maten serveras noga utvalda drycker. Vi hoppas på att vi får bjuda er på något som vi själva är mycket stolta över – nämligen god mat, lagad med kärlek. 

En plats för fest och firande

Vi står värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. Under sommarmånaderna öppnar vi upp vårt festtält i trädgården och under resten av året är vår herrgårdsrestaurang en ideal plats för fester och firande.

Har du frågor är du alltid välkommen att ring oss på 0302-63 00 02.  

Vår matfilosofi är baserad på sunt förnuft och mycket kärlek. Vi lagar mat mat efter vad som finns i säsong och köper ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt.

Kökschef, Magnus Eriksson

Fantastisk mat. Underbar miljö och fantastisk personal.

Inga-Britt E

Grymt mysig miljö och underbart julbord!

Charlotta S

Vackert läge och helt fenomenal mat!

Peter P

Alldeles underbar mat! Hälsar en vegan.