Välkommen på herrgårdslunch

Välkommen till bords

Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och en vacker utsikt över sjön Aspen. Här ryms upp till 180 gäster och här serveras frukost, lunch och supé. 

Vårt kök lagar med stor kärlek maträtter på noga utvalda råvaror efter säsong och väljer med fördel närproducerat. Vi är stolta över att erbjuda måltider lagade på en hög andel ekologiska råvaror. Varmt välkommen till bords!

Herrgårdslunch

Varje onsdag-fredag har vi öppet vår lunchservering mellan klockan 11.30-13.30. Lunchen kan du njuta av i vår herrgårdsrestaurang eller ta med dig som take away. 

Vi hoppas på att vi får bjuda er på något som vi själva är mycket stolta över – nämligen god mat, lagad med kärlek. 

MIDDAG MED MORDMYSTERIE

Den omtyckta teaterupplevelsen på Aspenäs Herrgård kommer tillbaka nu i vinter. Under åtta tillfällen välkomnar vi dig hit för att vara med att lösa en ny mordgåta och avnjuta en god trerätters middag. 

Mordmysteriet "Dåd i dimma" framförs av Comedy Art Theatre och är en rafflande mordgåta i sann deckaranda.

En plats för fest och firande

Vi står värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. Under sommarmånaderna öppnar vi upp vårt festtält i trädgården och under resten av året är vår herrgårdsrestaurang en ideal plats för fester och firande.

Vår matfilosofi är baserad på sunt förnuft och mycket kärlek. Vi lagar mat mat efter vad som finns i säsong och köper ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt.

Kökschef, Magnus Eriksson

Fantastisk mat. Underbar miljö och fantastisk personal.

Inga-Britt E

Grymt mysig miljö och underbart julbord!

Charlotta S

Vackert läge och helt fenomenal mat!

Peter P

Alldeles underbar mat! Hälsar en vegan.