LUNCHMENY V.17

Torsdag:

Vitlöksgrillad kycklingfilé med pepparsås & råstekt potatis

Fredag:

Fransk fiskgryta med aioli & brödkrutonger

Kalvfärsjärpar med potatispuré, inlagd gurka & svampsås

LUNCHMENY V.18

Måndag:

Vegetarisk måndag: Palaak paneer - en indisk currygryta med basmatiris

Pulled pork med gräddfil, barbequesås & chilirostad potatis

Tisdag:

Dagens fångst med örtmixad sås, potatispuré & rostad fänkål

Gulasch på högrev med smetana & kokt potatis

Onsdag: 1a maj

STÄNGT

Torsdag:

Dagens fångst med nässelsås, hackat ägg & potatispuré

Fläskkarré med gräddsås, äppelmos & kokt potatis

Fredag:

Dagens fångst är halstrad med ingefärsaioli, brynt soya-smör & färskpotatis

Kyckling med pepparsås, inlagd gurka & rostad potatis

Med reservation för ändringar

Tid

11.30 - 13.30

Pris

149:-

Vid bokningar av större grupper, konferensaktiviteter i samband med lunch etc. Vänligen kontakta vår bokningsavdelning på: konferens@aspenasherrgard.com.

Boka lunch

info@aspenasherrgard.com

alt. ring oss på 0302 630000

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.