JUBILEUMSPAKETET

5-rätters middag:

Fördrink: Herrgårdens version på French 75 med en rabarber touch. Serveras med Aspenäs rabarber gin och champagne

Förrätt 1: Herrgårdens ankleverterrine med sauternes gele och färska örter från trädgården

Förrätt 2: Hummersoppa avsmakad med cognac och morötter från källdalen

Varmrätt 1: Bakad fjällröding med krasse sås och confiterad mandelpotatis

Varmrätt 2: Helstekt oxfilé med sås på tre sorters peppar, bakad lök och potatiskaka

Dessert: Herrgårdens glace au four

Pris endast middag

995:- / person

Viltpaket

4-rätters middag:

Förrätt 1: Soppa på Karl-Johansvamp med  liten rådjurstartar

Förrätt 2: Sotad Havskräfta med enbär & emulsion på skalet  

Varmrätt: Variation på Hjort med Arabica-sås ,  citronrostade palsternackor & chili-lingon

Dessert: Pralin-Bavaroise med citroncreme & apelsinganache

Pris endast middag

640:- / person

Tillägg:

Herrgårdens ostar: 150:-

Gåsamiddag

4-rätters middag:

Förrätt 1: Gåsrilette på danskt rågbröd i rostad silverlök

Förrätt 2: Svartsoppa med krås alt. hummersoppa med skaldjurstartar

Varmrätt: Helstekt skånegås med rödkål, äpple, brysselkål, kulpotatis och gåsasås

Dessert: Skånsk äppelkaka med vaniljsås och nyvevad vaniljglass

Pris endast middag

695:- / person

BOKA MIDDAG

Mejl: info@aspenasherrgard.com

Telefonnummer: 0302 630000