JUBILEUMSPAKETET
5-rätters middag:
Fördrink: Herrgårdens version på French 75 med en rabarber touch. Serveras med Aspenäs rabarber gin och champagne
Förrätt 1: Herrgårdens ankleverterrine med sauternes gele och färska örter från trädgården
Förrätt 2: Hummersoppa avsmakad med cognac och morötter från källdalen
Varmrätt 1: Bakad fjällröding med krasse sås och confiterad mandelpotatis
Varmrätt 2: Helstekt oxfilé med sås på tre sorters peppar, bakad lök och potatiskaka
Dessert: Herrgårdens glace au four
Pris endast middag
995:- / person
Viltpaket
4-rätters middag:
Förrätt 1: Soppa på Karl-Johansvamp med liten rådjurstartar
Förrätt 2: Sotad Havskräfta med enbär & emulsion på skalet
Varmrätt: Variation på Hjort med Arabica-sås , citronrostade palsternackor & chili-lingon
Dessert: Pralin-Bavaroise med citroncreme & apelsinganache
Pris endast middag
640:- / person
Tillägg:
Herrgårdens ostar: 150:-
Gåsamiddag
4-rätters middag:
Förrätt 1: Gåsrilette på danskt rågbröd i rostad silverlök
Förrätt 2: Svartsoppa med krås alt. hummersoppa med skaldjurstartar
Varmrätt: Helstekt skånegås med rödkål, äpple, brysselkål, kulpotatis och gåsasås
Dessert: Skånsk äppelkaka med vaniljsås och nyvevad vaniljglass
Pris endast middag
695:- / person
BOKA MIDDAG
Mejl: info@aspenasherrgard.com
Telefonnummer: 0302 630000