Varmt välkomna att boka på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000
Kvällsmeny v.22
MÅNDAG
Förrätt: Ljummen Vit Sparris med brynt smör , körvel & rågsmul
Varmrätt: Grillad Tenderstrip med prästostpuré, rostad vitpepparsky & gul morot
TISDAG
Förrätt: Råbiff med citron- & dragonmajonnäs , pommes Allumette & rostad vitlöksvinagrette
Varmrätt: Bakad Fjällröding med vittvinsås smaksatt med libbsticka, sommarcruditeér & dillsvängd färskpotatis
ONSDAG
Förrätt: Bakad Fjällröding med vittvinsås smaksatt med libbsticka , sommarcruditeer & dillsvängd färskpotatis
Varmrätt: Lammrostbiff med sommarprimörer ,rostad vitlöksås & Amandinepotatis
TORSDAG
Förrätt: Carpaccio på Kålrabbi , halstrad Kammussla & citronskum
Varmrätt: Grillad Majskyckling, selleripuré, tryffelsky & bakad färsklök
FREDAG
Förrätt: Råbiff med citron- & Dragonmajonnäs, pommes Allumette & rostad vitlöksvinagrette
Varmrätt: Bakad Fjällröding med vittvinsås smaksatt med libbsticka, sommarcruditeér & dillsvängd färskpotatis
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn då vi följer tillgången av säsongens råvaror.
BOKA BORD
Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.
PRISER
Trerätters-middag 569:-
Tvårätters-middag 449:-
Varmrätt 285:-
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.