Varmt välkomna att boka på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000
Kvällsmeny v.4
MÅNDAG
FÖRRÄTT: Sotad Hamachi & Pilgrimsmussla med Yuzucreme, rättika & rostade sesamfrön
VARMRÄTT: Helstekt Hjortinnanlår med Arabicasås, gräddkokt spetskål & rostad Sparrispotatis
TISDAG
FÖRRÄTT: Serranoskinka med örtgrillade grönsaker & vitlöksbröd
VARMRÄTT: Röding, Sandefjorsås med gräslök, forellrom & dillrostad Amandinepotatis
ONSDAG
FÖRRÄTT: Torsk- Jordärtkocksoppa med friterad purjolök & Chorizo
VARMRÄTT: Helstekt Hjortinnanlår med Arabicasås, gräddkokt spetskål & rostad Sparrispotatis
TORSDAG
FÖRRÄTT: Serranoskinka med örtgrillade grönsaker & vitlöksbröd
VARMRÄTT: Röding, Sandefjorsås med gräslök, forellrom & dillrostad Amandinepotatis
FREDAG 3/2 RESTAURANGEN STÄNGD
FREDAG OCH LÖRDAG I JANUARI/FEBRUARI
Förrätt: Toast Skagen med handskalade räkor och löjrom
Varmrätt: Helstekt hjortinnanlår med västerbottenkrokett, gräddstuvad spetskål, citron och enbärsås
Dessert: Mjölkchokladbrulée med passionsfruktssorbet och browniesmul
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn
BOKA BORD
Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.
KVÄLLSMENY FREDAGAR OCH LÖRDAGAR
Kontakta oss på info@aspenasherrgard.com för att veta aktuell helgmeny
Priser: Varmrätt 285:- / 2-rätters 449:- / 3-rätters 569:-