Varmt välkomna att boka bord på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000
Kvällsmeny V.17
Torsdag:
Förrätt:
Saltbakade betor med getost & rostade frön
Varmrätt:
Grillad lammrostbiff med gremolata, potatisgratäng & bakad tomat
Fredag:
Förrätt:
Herrgårdens skaldjurssoppa med purjo & alg-rimmad torsk
Alt.
Saltbakade betor med getost & rostade frön
Varmrätt:
Kvällens fångst med kryddbakad morot, sås på libbsticka & färskpotatis
Alt.
Grillad lammrostbiff med gremolata, potatisgratäng & bakad tomat
Dessert:
Pannacotta med rabarberkompott & rostad vitchoklad
Kvällsmeny V.18
Måndag:
Förrätt:
Waldorfsallad med valnötter & druvor
Varmrätt:
Helstekt biff med gremolata, rostade rotfrukter & dragonsky
Tisdag: VALBORG
Förrätt:
Räkor, avokado & kallrökt lax på toast med ramslökspesto
Varmrätt:
Vårkyckling med skummig nässelsås, tryffelpotatispuré & bakad lök
Dessert:
Cremebrullé med rabarberkompott & kolakaka
Onsdag:
Förrätt:
Waldorfsallad med valnötter & druvor
Varmrätt:
Helstekt biff med gremolata, rostade rotfrukter & dragonsky
Torsdag:
Förrätt:
Waldorfsallad med valnötter & druvor
Varmrätt:
Helstekt biff med gremolata, rostade rotfrukter & dragonsky
Fredag:
Förrätt:
Svensk bläckfisk & hummer med aioli, krispigt kycklingskinn & friterade nässlor
Alt.
Råbiff med tryffelcreme, friterad potatis, silverlök & picklade senapskorn
Varmrätt:
Vitlökshalstrad torsk med ramslökskrokett stuvad svamp & bakade tomater
Dessert:
Herrgårdens 3 utvalda ostar
Alt.
Kvällens dessert
BOKA BORD
OBS. Vi tar endast förbokningar.
Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.
Med reservation för ändringar
PRISER
Tre-rätters middag: 569:-
Två-rätters middag: 449:-
Varmrätt: 285:-
ANPASSADE MÅLTIDER
Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.