Varmt välkomna att boka på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000

Kvällsmeny v.22

 

MÅNDAG

Förrätt: Ljummen Vit Sparris med brynt smör , körvel & rågsmul

Varmrätt: Grillad Tenderstrip med prästostpuré, rostad vitpepparsky & gul morot

TISDAG

Förrätt: Råbiff med citron- & dragonmajonnäs , pommes Allumette & rostad vitlöksvinagrette

Varmrätt: Bakad Fjällröding med vittvinsås smaksatt med libbsticka, sommarcruditeér & dillsvängd färskpotatis

ONSDAG

Förrätt: Bakad Fjällröding med vittvinsås smaksatt med libbsticka , sommarcruditeer & dillsvängd färskpotatis

Varmrätt: Lammrostbiff med sommarprimörer ,rostad vitlöksås & Amandinepotatis

TORSDAG

Förrätt: Carpaccio på Kålrabbi , halstrad Kammussla & citronskum

Varmrätt: Grillad Majskyckling, selleripuré, tryffelsky & bakad färsklök

FREDAG

Förrätt: Råbiff med citron- & Dragonmajonnäs, pommes Allumette & rostad vitlöksvinagrette

Varmrätt: Bakad Fjällröding med vittvinsås smaksatt med libbsticka, sommarcruditeér & dillsvängd färskpotatis

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn då vi följer tillgången av säsongens råvaror.

 

BOKA BORD

Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.

PRISER

Trerätters-middag 569:-

Tvårätters-middag 449:-

Varmrätt 285:-

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.