Varmt välkomna att boka på info@aspenasherrgard.com alt. 0302-630000

Kvällsmeny v.4

MÅNDAG

FÖRRÄTT: Sotad Hamachi & Pilgrimsmussla med Yuzucreme, rättika & rostade sesamfrön

VARMRÄTT: Helstekt Hjortinnanlår med Arabicasås, gräddkokt spetskål & rostad Sparrispotatis

 

TISDAG

FÖRRÄTT: Serranoskinka med örtgrillade grönsaker & vitlöksbröd

VARMRÄTT: Röding, Sandefjorsås med gräslök, forellrom & dillrostad Amandinepotatis

ONSDAG

FÖRRÄTT: Torsk- Jordärtkocksoppa med friterad purjolök & Chorizo

VARMRÄTT: Helstekt Hjortinnanlår med Arabicasås, gräddkokt spetskål & rostad Sparrispotatis

 

TORSDAG

FÖRRÄTT: Serranoskinka med örtgrillade grönsaker & vitlöksbröd

VARMRÄTT: Röding, Sandefjorsås med gräslök, forellrom & dillrostad Amandinepotatis

 

FREDAG 3/2 RESTAURANGEN STÄNGD

 

FREDAG OCH LÖRDAG I JANUARI/FEBRUARI

Förrätt: Toast Skagen med handskalade räkor och löjrom

Varmrätt: Helstekt hjortinnanlår med västerbottenkrokett, gräddstuvad spetskål, citron och enbärsås

Dessert: Mjölkchokladbrulée med passionsfruktssorbet och browniesmul

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn

 

BOKA BORD

Boka bord på telefon 0302-63 00 00 eller genom att mejla info@aspenasherrgard.com. Om du mejlar din bordsbokning ange datum för när du vill boka bord samt storlek på sällskap. Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning.

ANPASSADE MÅLTIDER

Kontakta oss i förväg om du önskar vegetarisk-, vegansk kost eller har någon matallergi vi bör ta hänsyn till, så anpassar vi måltiden efter önskemål.

KVÄLLSMENY FREDAGAR OCH LÖRDAGAR

Kontakta oss på info@aspenasherrgard.com för att veta aktuell helgmeny

Priser: Varmrätt 285:- / 2-rätters 449:- / 3-rätters 569:-

Vi reserverar oss för eventuella ändringar