Konferensmenyer

Lunchbuffé

Vårt kök presenterar en ny lunchmeny varje vecka. Vår lunchbuffé består av flera varmrätter och sallader, dessert och kaffe. Serveras i herrgårdsrestaurangen. Se veckans lunchmeny här.

supe

Våra supéer består av ärliga smaker och noga utvalda råvaror, ofta med hemvist på nära håll, föränderliga från årstid till årstid. Supémenyn varieras varje vecka och till maten serveras noga utvalda drycker. Se veckans menyer här.

Fika och mellanmål

Till din konferens ser vi till att förse er med goda och energihöjande fikor och mellanmål. Om du vill kan vi packa ner er fika i en picknick-korg, som ni kan ta mer er till våra vackra omgivningar.  

Pris: Tilläggspris på ditt konferenspaket med 25 kr/person ex. moms.   

Frukostbuffé

För övernattande gäster ingår alltid vår frukostbuffé som serveras i herrgårdsrestaurangen.

Julbord på herrgårdsvis

Vårt julbord är ett klassiskt julbord med moderna twister och smaker. Vårt kök värdesätter ekologiska och närproducerade råvaror, det gör det ännu lättare att njuta av maten. Vårt julbord kan bokas alla dagar i veckan från november för sällskap på minst 50 personer. Är ni ett mindre sällskap kontakta oss för förfrågan. 

Pris: julbord för sällskap på minst 50 personer, 495 kr per person exkl. moms.

KONFERENS MED JULBORD 

I vårt julbord- och konferenspaket igår:

  • konferenslokal
  • förmiddagsfika
  • lunchbuffé 
  • eftermiddagsfika
  •  julbord 
  •  eventuellt logi 

Pris: Konferenspaket med julbord, från 970 kr/person exkl. moms. Konferenspaket med julbord och logi från 1925 kr/person exkl. moms.

För bokning eller förfrågan kontakta oss på tel: 0302-63 00 02 eller via mejl konferens.aspenasherrgard@comwell.se