jobba hos oss

Lediga tjänster

Vi skapar upplevelser genom att leverera hög service till våra gäster. Vi tar emot våra hotellgäster på samma sätt som vi skulle välkomna en kär gäst i vårt eget hem. Vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete. För dig som söker nya utmaningar och kan identifiera dig med våra värderingar, börjar en spännande resa. Bli vår nästa stjärna och sök nya utmaningar hos oss!


Serveringspersonal

En tjänst tillsvidare: 80%
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi serverar allt från läckra lunchbufféer och kvällssupéer i restaurangen till grillbufféer i vår vackra trädgård och du kommer att arbeta i ett team där du har god kännedom och är delaktig i gästens vistelse på Aspenäs.

Vi ser gärna att du har yrkesvana. Du har en utpräglad serviceprofil och är intresserad av det personliga mötet med såväl gäst som medarbetare. Du har ett  genuint intresse för mat och dryck. Du ska vara noggrann och se de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

Eftersom vi har en hel del internationella gäster ska du förutom svenska även behärska engelska och gärna något mer språk.
Du letar alltid efter nya lösningar och möjligheter genom att se detaljerna i helheten. 
Arbetstiden är förlagd till kvällstid men även dagtid kan förekomma. Helgtjänstgöring förekommer.

Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan snarast på e-post till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se.
Intervjuer sker löpande.

Kock

En tjänst tillsvidare: 100%
Tillträde: Januari 2020

Vi behöver utöka vårt köksteam. Som kock på Aspenäs Herrgård arbetar du med högklassiga råvaror, ständig utveckling för att uppnå det bästa på tallriken både i smak och presentation. Vi jobbar med ett ekologiskt- och hållbarhetstänk.

Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för gastronomi. Vi tillverkar och tillagar både modern Skandinavisk och internationell mat från grunden.

Vi söker dig som har relevant utbildning och som har har jobbat några år inom branschen som kock. Det är viktigt att du ser långsiktighet i din anställning, hos oss kan du växa och vara delaktig. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga med dina arbetskamrater och ser utveckling och förändring som något positivt. Etik och arbetsmoral är en förutsättning. Vi ser att du är utåtriktad, kreativ och en ansvarsfull person med vilja och entusiasm att utveckla restaurangens verksamhet. 

Arbetstiden är förlagd till omväxlande dag- och kvällstid, vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande. Är du intresserad sänder du din skriftliga ansökan på e-post till kökschef Magnus Ericsson magnus.ericsson@comwell.se. Om du har frågor om tjänsten är du också välkommen att mejla Magnus Ericsson.

Extra restaurangpersonal

Vi behöver extra medarbetare vid behov till vår restaurang, vid frukost, lunch och kvällar både vardagar och helger. Du ska ha fyllt 20 år och vi ser gärna att du har tidigare serveringsvana.
Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se

Extra diskare

Skicka din intresseanmälan och CV till restaurangansvarig lilian.andersson@comwell.se

Extra kökspersonal

Vi behöver även extra medarbetare till vårt kök vid behov. Det gäller under lunch-, och kvällservice både vardagar och helger.
Du ska ha relevant utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Skicka din intresseanmälan och CV till kökschef magnus.ericsson@comwell.se

Praktikplats

Vi tar emot elever från restaurangutbildningar. Vi erbjuder en stimulerande praktikplats ett gott team och en lärorik praktikperiod. Vi kräver att våra praktikanter tar sina uppgifter på allvar och har ett äkta engagemang för mat, dryck och service. Välkommen att kontakta oss för praktikplats.