Välkommen till Aspenäs Herrgård

KONTAKTA OSS

PRIVATA FÖRFRÅGNINGAR 

Välkommen att höra av dig till oss för privata förfrågningar om boende, bröllop- eller festförfrågan och bordsbokning i restaurangen. Telefon 0302-63 00 Mejl aspenasherrgard@comwell.se

KONFERENS 

Kontakta konferensavdelningen för ärenden gällande konferens, fester och event. Telefon 0302-63 00 02 Mejl konferens.aspenasherrgard@comwell.se

HITTA HIT

Vår Herrgård ligger strax utanför Lerum centrum, vid Aspens sjöstrand. Adress: Aspenäs Herrgård, Seatons Allé, 443 91 Lerum. Vill du resa med kollektivtrafik till oss, tar du Västtrafiks pendeltåg till Lerums station och vidare transport med buss 539 till hållplats Aspenäsgården, alternativt taxi. Du kan även promenera från stationen Aspedalen en väg på 2,5 km. Öppna karta i Google Maps 

VÅR HERRGÅRD ERBJUDER

  • 112 hotellrum
  • Restaurang med vällagad, frukost, lunch, fika och supé
  • Lokaler för fester, bröllop och jubileum
  • Konferenslokaler och grupprum för små till stora möten
  • Sällskapsrum och mingelytor
  • Fri Wifi i alla våra byggnader
  • Fri parkering för alla gäster
  • Personligt värdsskap och god service
  • Närhet till Göteborg och Landvetter
  • Sjönära läge och närhet till vackra promenad- och vandringsleder

En lång historia av värdskap

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

Bröllopsfesten för vänner och släkt, konferensen med deltagare från världens alla hörn eller mötet med den lokala avdelningen. Utbildningsdagar, kurser eller kickoffer. Vår herrgård är en trogen och pålitlig värd för alla era sammankomster.

HÅLLBARHET OCH KVALITET

Vi är en Svanenmärkt hotell- och konferensanläggning. Det innebär att du som är vår gäst kan känna dig säker på att du gör ett miljövänligt val när du besöker oss.

För oss går hållbarhet och kvalitet hand i hand. Som medlemmar i Svenska Möten ger det dig som kund även en garanti på att vi möter höga kvalitetskrav.

Vi är en del av hotellkedjan Comwell

Aspenäs Herrgård ingår sedan år 2000 i hotellkedjan Comwell som består av 15 hotell i Danmark och 2 i Sverige. 

Alla Comwell hotell har sin egen karaktär, stämning och atmosfär. Men en sak som de alla har gemensamt är det goda värdskapet, servicen och den professionella personalen. 

Missa inte att besöka vårt svenska systerhotell Varbergs Kusthotell som ligger i vackra Varberg några steg från havet. 

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är värdskapet och kompetensen hos våra medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser för våra gäster. Bli en del av vår personalstyrka och arbeta med service och upplevelser i en fantastisk miljö. Välkommen att söka jobb hos oss.

Perfekt konferenshotell med trevliga hotellrum. God mat med ett stort ekologiskt utbud. Mycket goda viner till maten. Vänlig och välkomnande personal.

Jonas K

Ett fantastiskt litet konferenshotell som ligger i ett vackert landskap. Fantastiskt vänlig personal och bra mat! Små rum med stora sängar. Värt ett besök för en konferens eller bröllop!

Mia F

Vackra omgivningar, tysta konferensrum med modern utrustning. Bra mat och personal.