Välkommen till Aspenäs Herrgård

En lång historia av värdskap

Aspenäs Herrgård har en lång historia av att stå värd för olika typer av sammankomster, firande, fester och möten. Från 1800-talets förnäma societetsträffar till dagens alla fantastiska möten och fester i herrgårdens olika lokaler.

Bröllopsfesten för vänner och släkt, konferensen med deltagare från världens alla hörn eller mötet med den lokala avdelningen. Utbildningsdagar, kurser eller kickoffer. Vår herrgård är en trogen och pålitlig värd för alla era sammankomster.

Vår herrgård erbjuder

  • 112 hotellrum
  • Restaurang med vällagad, frukost, lunch, fika och supé
  • Lokaler för fester, bröllop och jubileum
  • Konferenslokaler och grupprum för små till stora möten
  • Sällskapsrum och mingelytor
  • Fri Wifi i alla våra byggnader
  • Fri parkering för alla gäster
  • Personligt värdsskap och god service
  • Närhet till Göteborg och Landvetter
  • Sjönära läge och vackra promenadstråk

Vi är en del av hotellkedjan Comwell

Aspenäs Herrgård ingår sedan år 2000 i hotellkedjan Comwell som består av 15 hotell i Danmark och 2 i Sverige. 

Alla Comwell hotell har sin egen karaktär, stämning och atmosfär. Men en sak som de alla har gemensamt är det goda värdskapet, servicen och den professionella personalen. 

Missa inte att besöka vårt svenska systerhotell Varbergs Kusthotell som ligger i vackra Varberg några steg från havet. 

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Det är värdskapet och kompetensen hos våra medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser för våra gäster. Bli en del av vår personalstyrka och arbeta med service och upplevelser i en fantastisk miljö. Välkommen att söka jobb hos oss.

HÅLLBARHET OCH KVALITET

Vi är en Svanenmärkt hotell- och konferensanläggning. Det innebär att du som är vår gäst kan känna dig säker på att du gör ett miljövänligt val när du besöker oss.

För oss går hållbarhet och kvalitet hand i hand. Som medlemmar i Svenska Möten ger det dig som kund även en garanti på att vi möter höga kvalitetskrav.

Herrgården genom tiderna

Aspenäs Herrgårds är en modern anläggning med historiska anor som sträcker sig tillbaka ända till 1500-talet. Vår historia finns närvarande i byggnadens arkitektur, trädgård, möbler, rum och miljöer. Hos oss vävs nutid och historia ihop. Lindallén som planterades för över 100 år sedan visar än idag våra gäster vägen fram till Herrgården.

Perfekt konferenshotell med trevliga hotellrum. God mat med ett stort ekologiskt utbud. Mycket goda viner till maten. Vänlig och välkomnande personal.

Jonas K

Ett fantastiskt litet konferenshotell som ligger i ett vackert landskap. Fantastiskt vänlig personal och bra mat! Små rum med stora sängar. Värt ett besök för en konferens eller bröllop!

Mia F

Vackra omgivningar, tysta konferensrum med modern utrustning. Bra mat och personal.