Restaurang med säsongens smaker

Välkommen till bords

Restaurangen är herrgårdens hjärta med en ljus matsal och en vacker utsikt över sjön Aspen. Här ryms upp till 180 gäster och här serveras frukost, lunch och supé. 

Vårt kök lagar med stor kärlek maträtter på noga utvalda råvaror efter säsong och väljer med fördel närproducerat. Vi är stolta över att erbjuda måltider lagade på en hög andel ekologiska råvaror. Varmt välkommen till bords!

Boka bord

Boka bord för lunch eller supé på telefon 0302-63 00 00 eller på aspenasherrgard@comwell.se

Veckans menyer

Vårt kök presenterar en ny lunch- och supémeny varje vecka och till maten serveras noga utvalda drycker. Vi hoppas på att vi får bjuda er på något som vi själva är mycket stolta över – nämligen god mat, lagad med kärlek. 

Matupplevelser för alla tillfällen

Vi erbjuder fantastiska måltider för alla tillfällen och efter årets olika högtider. Konferensmiddag, bröllopsfest, julbord, grill eller en packad picknick att bära ner till sjön. Vi ordnar det!

ÅRETS OLIKA MATUPPLEVELSER

En plats för fest och firande

Vi står värd för minnesvärda bröllopsmiddagar, storslagna födelsedagsfester, jubileumsfiranden, kickoffer och allt däremellan. Under sommarmånaderna öppnar vi upp vårt festtält i trädgården och under resten av året är vår herrgårdsrestaurang en ideal plats för fester och firande.

Klicka på knappen nedan för att skicka oss en festförfrågan. Har du frågor är du alltid välkommen att ring oss på 0302-63 00 02.  

Vår matfilosofi är baserad på sunt förnuft och mycket kärlek. Vi lagar mat mat efter vad som finns i säsong och köper ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt.

Kökschef, Magnus Eriksson

Fantastisk mat. Underbar miljö och fantastisk personal.

Inga-Britt E

Grymt mysig miljö och underbart julbord!

Charlotta S

Vackert läge och helt fenomenal mat!

Peter P

Alldeles underbar mat! Hälsar en vegan.