Mittagsmenü Woche 13

Montag:

Rödbetsburgare. pecorinocreme & rostade rotfrukter

Långbakad karre´på gråbogris med bakad lök, plommonsky och potatispure´

Dienstag:

Dagens fångst med kokos, curry och basmatiris

Pannbiff med pepparsås, rostad potatis & saltgurka

Mittwoch:

Dagens fångst med spenat, bakad fänkål & kokt potatis

Indisk kycklinggryta (vindaloo) med raita & basmatiris

Donnerstag:

Dagens fångst (Piccata) med tomatsås & svartpepparstuvade makaroni

Buljongkok kalv-hägrev med rotfrukter, grov senap & blanquette-sås

Freitag:

Herrgårdens fiskgratäng med brynta champinjoner & havskräftsås

Lammfärsbiffar med morot-tzatziki & rostad amandinepotatis

 

Das Mittagessen wird zwischen 11.30 und 13.30 Uhr serviert

Wir bereiten immer ein Salatbuffet vor und servieren selbstgebackenes Brot, Kaffee & Dessert.

Preis ist 149:-