Mittagsmenü Woche 13
Montag:
Rödbetsburgare. pecorinocreme & rostade rotfrukter
Långbakad karre´på gråbogris med bakad lök, plommonsky och potatispure´
Dienstag:
Dagens fångst med kokos, curry och basmatiris
Pannbiff med pepparsås, rostad potatis & saltgurka
Mittwoch:
Dagens fångst med spenat, bakad fänkål & kokt potatis
Indisk kycklinggryta (vindaloo) med raita & basmatiris
Donnerstag:
Dagens fångst (Piccata) med tomatsås & svartpepparstuvade makaroni
Buljongkok kalv-hägrev med rotfrukter, grov senap & blanquette-sås
Freitag:
Herrgårdens fiskgratäng med brynta champinjoner & havskräftsås
Lammfärsbiffar med morot-tzatziki & rostad amandinepotatis
Das Mittagessen wird zwischen 11.30 und 13.30 Uhr serviert
Wir bereiten immer ein Salatbuffet vor und servieren selbstgebackenes Brot, Kaffee & Dessert.
Preis ist 149:-