Säg ja till ett herrgårdsbröllop

103aspenas_herrgard

Drömmer du om ett herrgårdsbröllop?

Låt Aspenäs Herrgård stå för inramningen till ett oförglömligt bröllop. Herrgården är en romantisk plats med sitt sjönära läge, grönskande omgivningar och vackra rum för fest och boende. 

Vi hjälper er med allt. Både före, under och efter vigsel och fest. Här kan drömmen om ett herrgårdsbröllop bli sann.

Kontakt och bokning

Välkommen att kontakta vår diplomerade bröllopskoordinator Annika Johansson på tel. 0302-63 00 00 eller mejl brollop.aspenasherrgard@comwell.se​ 

102aspenas_herrgard

Er bröllopsfest

Alla våra brudpar blir personligt omhändertagna av vår bröllopskoordinator som formar och planerar ert bröllop helt efter era önskemål. Hos oss finns möjlighet till vigsel, middag i vår vackra restaurang med sjöutsikt eller i vårt vackra festtält i herrgårdens trädgård. Festligheter som livemusik, brudskål och vickning kan bli en del av er stora dag. Sist men inte minst erbjuder vi bekvämt boende till alla gäster. 

111aspenas_herrgard

Allt om er stora dag

Vi har många års erfarenhet av att arrangera bröllop i vår historiska miljö. Herrgården har stått värd för fler än 150 bröllop under det senaste decenniet. Vi sätter högsta värde på att ge er en oförglömlig bröllopsfest som överträffar era förväntningar, och att vara en trygg hand för er från det att ni startar er bröllopsplanering. 

Vi svarar gärna på alla frågor ni kan tänkas ha om planeringen inför er stora dag. Som en start har vi sammanställt en lista med de vanligaste frågorna inför ett bröllop hos oss. 

Vi hade vårt bröllop hos er igår. Sådan service, sådan personal och sådan mat, allt ALLT var över förväntan! Tack!

Maria V

Rekommenderar Aspenäs Herrgård till alla som skall gifta sig! Ni gjorde våran dag till den bästa någonsin.

Maria E

Tusen tack för en helt magisk bröllopsfest! Mer underbar personal får man leta efter!

Katja T

Kan varmt rekommendera Aspenäs Herrgård! Vi hade vår bröllopsfest hos er och vi kunde inte varit nöjdare med vår dag!