Hitta till oss

Adress

Aspenäs Herrgård, Seatons Allé, 443 91 Lerum. Öppna karta i Google Maps

Kontakt 

Telefon: 0302-63 00 00 Mejl: info@aspenasherrgard.com

Res till oss

Vill du resa med kollektivtrafik till oss, tar du Västtrafiks pendeltåg till Lerums station och vidare transport med buss 539 till hållplats Aspenäsgården, alternativt taxi. Du kan även promenera från stationen Aspedalen en väg på 2,5 km.

Parkering

Våra bilburna gäster har tillgång till fri parkering i direkt anslutning till Herrgården. Vi har även avgiftsfri bussparkering och laddningsstationer för elbil.

Incheckningstider och mattider

TIDER FÖR INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Du har tillgång till rummet från kl 14:00. Utcheckning avresedagen:

Konferensgäst senast kl 09.00

Övriga gäster senast kl 11.00

Frukosttider

Vardagar: 07.00 - 09.30
Helger: 07.30-10.30

Middagstider

Middag serveras måndagar till lördagar kl 18.00-20.00

BOKNINGSVILLKOR

BESTÄLLNING, BEKRÄFTELSE OCH BETALNING

Bokningen är bindande i och med att du bekräftat bokningen vid bokningssamtalet eller att bokningsbekräftelsen/bokningsnummer har erhållits. Vid internetbokning reserveras hela beloppet vid bokningstillfället. Fakturering av vistelse sker bara till företag och ett fakturaunderlag måste vara oss tillhanda innan ankomst. Annars sker betalning vid ankomst.

AVBOKNING Privatbokning

Vi håller reservationen till kl 16:00. Vid senare ankomst, vänligen kontakta oss snarast och garantera er ankomst. Utan detta förbehåller vi oss rätten att återta rummet. Vid eventuell avbokning ska denna ske senast kl 16:00 dagen före ankomst, görs inte detta har vi rätt att debitera den uteblivna övernattningen. Ovanstående gäller för sällskap upp till 10 personer. För bokningar gällande fler än 10 gäster tillämpas gruppbokningsvilkor (se nedan)

11 - 20 personer:
Fri avbokning fram till 10 dagar innan ankomst. Därefter debiteras 50% av kostnaden. Avbokning senare än 5 dagar före ankomst debiteras hela kostnaden.

Fler än 21 person:
Fri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst. Därefter debiteras 50% av kostnaden. Avbokning senare än 14 dagar före ankomst debiteras hela kostnaden.

VANLIGA FRÅGOR

Finns det fri Wifi hos er?
Ja, lösenord för gratis Wifi finns på hotellrummen eller hämtas i receptionen.

Kan man betala med kontanter hos er?
Nej, hos oss går det bara att betala med kort eller Swish. Vi har valt att vara kontantfria för att ge våra medarbetare en tryggare arbetsmiljö.

Jag har en matallergi - kan ni ordna anpassade måltider till mig?
Ja, vi serverar fasta menyer men tar självklart hänsyn till allergier, vegetarisk-, vegansk kost eller andra anpassade måltider. Kontakta oss i förväg så ser vi till att du får en välkomponerad passande måltid.

Kan man ta med egen alkoholhaltig dryck till er?
Nej. Medhavd alkoholhaltig dryck är ej tillåtet att förtära på vår anläggning annat än i eget hotellrum.

Har ni rum för rullstolsburna?
Ja, det finns två rum som är handikappvänliga. Kontakta receptionen för bokning.

Kan man ta med husdjur?
Vi tar gärna emot ledarhundar. Vi har även ett hotellrum för dig som vill ta med ditt husdjur mot en extra avgift. Husdjur får inte vistas i andra utrymmen än det avsedda hotellrummet.

Kan man träna hos er?
Ja, det går alldeles utmärkt. Det finns ett träningsrum på Aspenäs Herrgård med bland annat fria vikter, löpband och en crosstrainer. Utanför dörren finns det fina en fantastisk natur promenadvägar och joggingspår. Hör dig för vid ankomst så får du bästa träningstipsen av oss.

Har ni bastu?
Ja, bastu finns i alla gårdshus.

Har ni någon svit/bröllopssvit?
Vi har inga sviter, har några rum som är lite rymligare.

Kan man stryka sina kläder på rummet?
Det finns tillgång till strykjärn och strykbräda i varje hotellbyggnad.

Vad kan man göra på plats hos er?
I alla våra gårdshus finns det tillgång till sällskapsspel, biljard, dart och bastu. Under årets varmare månader finns det möjlighet att bada och paddla kanot i sjön Aspen. Önskar man något gott att dricka finns vår mysiga bar på entréplan i herrgårdsbyggnaden.

Hur ser ert hållbarhetsarbete ut?
Aspenäs Herrgård är ett Svanenmärkt hotell, läs mer här